Βιομηχανικές επαναστάσεις (μουσικές)

Το έχει η μοίρα μου να κινούμαι από βιομηχανική πόλη σε βιομηχανική πόλη. Από Πτολεμαΐδα σε Manchester και πίσω. Σήμερα λοιπόν πέτυχα τους δικούς μας Joy Division!!!! Υπόγεια Τροχιά το συγκρότημα της Πτολεμαΐδας με τα ωραία live και τον δυνατό στοίχο.

Συγκρίσεις δεν γίνονται βέβαια με τους Joy Division αλλά τότε στα δυνατά μου από 14 ως 20 ήταν από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα. Υπήρχαν οι Τρύπες, τα ξύλινα σπαθιά, ο Σιδιρόπουλος και η Υπόγεια τροχιά για εμένα. Ήρθαν να βοηθήσουν και τα Ρόδα της Ερήμου με τα τραγούδια τους για την ζωή της πόλης και το στενό της αμαρτίας.

Ωραία πράγματα και δυνατές αναμνήσεις. Μια ζωή alternative. Να μην το πας αλλού. Εκεί πάει.

Θυμάμαι τα Ρόδα της Ερήμου στις εγκαταστάσεις να κάνουν τα live με ενισχυτές τέρμα. Ή άλλες φορές στο κέντρο της Πτολεμαΐδας.

Εκεί κάναμε και εμείς το βήμα του συγκροτήματος. Στον εξώστη τώρα πια Rifugio, ήταν πάνω από τα play. Συμφωνήσαμε τα ποτά πληρωμή και ένα χάλια ήχο. Κάναμε πρόβες στο μαγαζί της γιαγιάς και μας έδιωχνε. Γιατί κάναμε φασαρία. Ω ρε φίλε αναμνήσεις.

Είχαμε βγάλει και αφίσες. Σε όλη την Πτολεμαΐδα. Κάπου έχω και το σήμα των black dreams. Ήταν ένα τιρμπουσόν με κάτι κεραυνούς. Μεγάλο νόημα για έναν 16χρονο. Ήμουν ροκάς και γέρασα την αγανάκτηση μου. Τα ακούσματα έμειναν όμως.  Οι black dreams, 16 χρονών και δύο νότες ήξερα να παίζω.

Εγώ, ο Πλούταρχος και ο Μάρκος (ο μόνος που πρόκοψε μουσικά) και έχει συγκρότημα με τον φίλο και γείτονα τον Τάκη (Φοβερός κιθαρίστας!!!!)

Οι δικοί μας EVERFLOW!!!!! http://www.myspace.com/everflowgreece

Είμαι περήφανος παίδες που σας ξέρω!!!!! Είστε ότι δυνατό υπάρχει από την πόλη μας.