Κίτρινος τύπος

Βαρέθηκα τον κίτρινο τύπο.

Βαρέθηκα τα κοτσομπολίστικα ρεπορτάζ για σοβαρά θέματα. Και για να εξηγούμαι, δεν εννοώ βαρέθηκα το να ακούω αν και πόσοι έπεσαν στην προπόνηση του dancing. Βαρέθηκα να ακούω για το ΔΝΤ και την τρόικα και τον κάθε άσχετο να λέει το μακρύ και το κοντό του. Αν έχουμε κιτρινίσει για τέτοια θέματα, φαντάσου τι γίνεται στα καθημερινά θέματα.

Έχει καιρό που έβγαλα από την ζωή μου τα διάφορα ποντίκια και τρομακτικά και χαζά blogs τα οποία χωρίς καμία ευθύνη πετάνε την είδηση και όποιον πάρει ο χάρος. Άλλο να το παίρνεις από έγκυρη πηγή και άλλο από τον Θανάση.

Έγινε ληστεία στην Πτολεμαΐδα και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι οι κλέφτες έκλεψαν ένα αμάξι από έναν παλίκαρο που είχε το παιδί του μέσα. Πήραν και το παιδί μαζί τους, μετά το πήραν χαμπάρι και σταμάτησαν και το άφησαν να φύγει. Τι ωραία ιστοριούλα. Να την λες στα παιδιά σου να γελάνε. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να χαίρεσαι για την ενημέρωση.

http://www.eordaia.com/eordaia/eordaia-news/2603–8-.html

(παρένθεση, από που και ως που έγινε commercial η Εορδαία;)

Πετάς και ένα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και καθάρισες. Γιατί ρε φίλε καθαρίζεις με το ανεπιβεβαίωτες; Αν είναι ανεπιβεβαίωτες γιατί τις αναπαραγάγει; Γιατί έτσι θα δώσει μια πιο light εκδοχή; Γιατί θα κάνει πιο συμπαθείς του κλέφτες και το κοινωνικό τους πρόσωπο; Γιατί ρε φίλε την αναπαραγάγεις;

Έκαναν οι δημοσιογράφοι την προηγούμενη εβδομάδα απεργία και ήταν η χαρά του tv geek.  Λες και δεν υπάρχει το bbc για να με ενημερώσει για τα σημαντικά θέματα στην Ελλάδα και το οποιοδήποτε bbc. Μην κολλάμε στους συμπαθείς Εγγλέζους. Προσωπικά τα μαθαίνω από άλλα κανάλια ενημέρωσης γιατί πια τα δικά μας είναι τα πλέον αναξιόπιστα. Ακόμη και ο χαμός που έγινε με τα διάφορα “documentaries” και καλά φτιαγμένα από τους πολίτες ήταν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

Η Ιαπωνία χρωστάει πολύ πιο πολλά (ναι αλλά στον εαυτό της)

Η Αργεντινή βγήκε από την κρίση (έχεις δει τι παραγωγή έχει;)

Εμείς τι παράγουμε; Κιτρινίλα παντού και πάντα.

Την λύση την έχει ο Μένιππος , με τον Χάροντα και τον Ερμή.

Ένωσαν τους  Έλληνες και την έκαναν για μέρη μακρινά και μέρη ονειρεμένα. Αλλά με μια μικρή διόρθωση. Μερικούς πρέπει να τους αφήσουμε πίσω. Πολύ πίσω.

http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Yellow_journalism

 

 

Νέα αρχή

Βασικά χάθηκα, βρέθηκα και είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Αρχίζει το mundial, καλοκαιριάζει και σαν την Χαλκιδική δεν έχει. Καλό ταξίδι Παύλε, καλά να περάσεις στην Ιταλία. Με προσοχή.

Κατά τα άλλα το σπίτι είναι έτοιμο και σας περιμένει για wii. Έκανα και forthnet 24άρα. Και αναμένω.

Περισσότερα νέα αργότερα. Αν δεν χρεοκοπήσει η χώρα….

Gold-man Sachs

John Stewart και Steven Colbert. Οι δύο του comedy central τα λένε στα ίσια για την Goldman Sachs και τι παίζει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Εμείς απλά τρώμε τις αναταράξεις. Εκεί παίζεται το παιχνίδι. Και εμείς ακούμε τον Λαζόπουλο και νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα.
Δείτε και σκεφτείτε

http://www.indecisionforever.com/2010/04/20/jon-stewart-on-goldman-sachss-fraud-charges/

Ze Germans….

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Αυτές τις μέρες γίνονται πολλά δημοσιεύματα και πολλές συζητήσεις για το πως μας χαρακτήρισαν οι Γερμανοί στην επικείμενη κρίση που έρχεται. Συμφωνώ απόλυτα με τον Σκύλο στα όσα λέει. Δεν λέω η αλήθεια πονάει αλλά γιατί κλωτσάμε και  φωνάζουμε όταν μας λένε την αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω. Παραθέτω το κείμενο αυτούσιο και συμφωνώ απόλυτα. Το γλεντάμε το θέμα και στο τέλος βέβαια αυτοί που ζορίζονται μας την λένε.

http://www.skylos.gr/2010/02/blog-post_1474.html

Διακοπές

Οι διακοπές ξεκίνησαν στην Κύπρο για μια εβδομάδα, έπειτα έγινε μια ανάπαυλα για δύο εβδομάδες και μετά άλλη μια εβδομάδα στην Χαλκιδική. Γιατί κακά τα ψέματα…. καλός ο παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική δεν έχει…