Κίτρινος τύπος

Βαρέθηκα τον κίτρινο τύπο.

Βαρέθηκα τα κοτσομπολίστικα ρεπορτάζ για σοβαρά θέματα. Και για να εξηγούμαι, δεν εννοώ βαρέθηκα το να ακούω αν και πόσοι έπεσαν στην προπόνηση του dancing. Βαρέθηκα να ακούω για το ΔΝΤ και την τρόικα και τον κάθε άσχετο να λέει το μακρύ και το κοντό του. Αν έχουμε κιτρινίσει για τέτοια θέματα, φαντάσου τι γίνεται στα καθημερινά θέματα.

Έχει καιρό που έβγαλα από την ζωή μου τα διάφορα ποντίκια και τρομακτικά και χαζά blogs τα οποία χωρίς καμία ευθύνη πετάνε την είδηση και όποιον πάρει ο χάρος. Άλλο να το παίρνεις από έγκυρη πηγή και άλλο από τον Θανάση.

Έγινε ληστεία στην Πτολεμαΐδα και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι οι κλέφτες έκλεψαν ένα αμάξι από έναν παλίκαρο που είχε το παιδί του μέσα. Πήραν και το παιδί μαζί τους, μετά το πήραν χαμπάρι και σταμάτησαν και το άφησαν να φύγει. Τι ωραία ιστοριούλα. Να την λες στα παιδιά σου να γελάνε. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που σε κάνουν να χαίρεσαι για την ενημέρωση.

http://www.eordaia.com/eordaia/eordaia-news/2603–8-.html

(παρένθεση, από που και ως που έγινε commercial η Εορδαία;)

Πετάς και ένα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και καθάρισες. Γιατί ρε φίλε καθαρίζεις με το ανεπιβεβαίωτες; Αν είναι ανεπιβεβαίωτες γιατί τις αναπαραγάγει; Γιατί έτσι θα δώσει μια πιο light εκδοχή; Γιατί θα κάνει πιο συμπαθείς του κλέφτες και το κοινωνικό τους πρόσωπο; Γιατί ρε φίλε την αναπαραγάγεις;

Έκαναν οι δημοσιογράφοι την προηγούμενη εβδομάδα απεργία και ήταν η χαρά του tv geek.  Λες και δεν υπάρχει το bbc για να με ενημερώσει για τα σημαντικά θέματα στην Ελλάδα και το οποιοδήποτε bbc. Μην κολλάμε στους συμπαθείς Εγγλέζους. Προσωπικά τα μαθαίνω από άλλα κανάλια ενημέρωσης γιατί πια τα δικά μας είναι τα πλέον αναξιόπιστα. Ακόμη και ο χαμός που έγινε με τα διάφορα “documentaries” και καλά φτιαγμένα από τους πολίτες ήταν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.

Η Ιαπωνία χρωστάει πολύ πιο πολλά (ναι αλλά στον εαυτό της)

Η Αργεντινή βγήκε από την κρίση (έχεις δει τι παραγωγή έχει;)

Εμείς τι παράγουμε; Κιτρινίλα παντού και πάντα.

Την λύση την έχει ο Μένιππος , με τον Χάροντα και τον Ερμή.

Ένωσαν τους  Έλληνες και την έκαναν για μέρη μακρινά και μέρη ονειρεμένα. Αλλά με μια μικρή διόρθωση. Μερικούς πρέπει να τους αφήσουμε πίσω. Πολύ πίσω.

http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21121

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Yellow_journalism