ΖΑΦΕΙΡΙΔΗΣ Ε. ΧΡΗΣΤΟΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη είναι μια ευκαιρία για όλους μας να ασχοληθούμε πραγματικά με τον τόπο μας, τον τόπο που θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας.

Καλή επιτυχία αδερφέ!!!!!

http://www.facebook.com/pages/ZAPHEIRIDES-E-CHRESTOS-YPOPSEPHIOS-DEMOTIKOS-SYMBOULOS-DEMOU-PTOLEMAIDAS/137002156351881?ref=sgm

Σαν τον γάμο τον Αύγουστο δεν έχει!!!!!

Παντρέψαμε τον Μιχάλη με την Ευγενία και όλα καλά!!!! Να ζήσετε να ευτυχίσετε και πάντα με υγεία και χαρά!!!!

Χρόνια πολλά αδερφέ

Αδερφέ χρόνια πολλά, με υγεία και χαρά. Ο Στρατάρας να μεγαλώνει με υγεία και η Ντίνα πάντα με χαρά και δύναμη. Άντε και εμείς πλησιάζουμε σιγά σιγά.

DTM the golden years

Το πρώτο αυτοκίνητο που ασέλγησα εις βάρους του είναι μια 190E w201. Η γνωστή snowflake. Η χρυσή εποχή, τα ωραία χρόνια. Έχει ταξιδέψει μαζί μου μέχρι την Τσεχία, καλοκαίρια και χειμώνες. Ατελείωτες βόλτες και όμορφες αναμνήσεις, από ένα αυτοκίνητο που η ποιότητα κύλισης του δεν συγκρίνεται με τίποτα από ότι έχω οδηγήσει. Μια ιστορία, ένας θρύλος, με την πίσω κίνηση να δίνει γλέντια σε ένα σασί που νόμιζες ότι δεν μπορεί να κάνει μπάντες. Και όμως, το αμάξι αυτό έχει αγωνιστική κληρονομιά, έχει περάσει από DTM και ένας νεαρός στο Nirburgring νίκησε τον Lauda και τους υπόλοιπους θρύλους για να γίνει και αυτός ο θρύλος της F1.

Ο Senna γατάκια!!!!!

Αυτά τα μαθαίνεις βέβαια αργότερα γιατί όταν οδηγείς την snowflake ακούς το μοτερ να σφίγγεται, τον πνεύμονα του να ζορίζεται και να ορμάς μπροστά όπως πάντα. Χωρίς στροφόμετρο just to keep on guessing.

Ακόμη και όταν έσβηνε, και δεν κρατούσε ρελαντί στην Τσιμισκή δεν το έβαλε κάτω. Και άλλο να μαθαίνεις να φρενάρεις με το αριστερό για να κρατάς το ρελαντί ψηλά. Μαθαίνεις μύτη τακούνι μέσα στην κίνηση. Ακόμη και όταν έμεινε μετά από ένα θρυλικό βράδυ στην παραλία δεν την αφήσαμε. Την άλλη μέρα πάλι δούλευε ρολόι. Άλλες φορές έπασχε από πνεύμονα, άλλες από αναρτήσεις. Αμέτρητες φορές κολλήσαμε στα χιόνια, πάντα λόγω της χαζομάρας του οδηγού του που έβλεπε διαδρομές μέσα στο χιόνι εκεί που υπήρχε χωράφι. Πάντα χαράζαμε μαζί νέες διαδρομές. Αλλά πάντα την φροντίζουμε, όπως μας φροντίζει και αυτή. Αυτό γιατί η snowflake είναι μέλος της οικογένειας. Είναι ο Θρύλος μας. Αυτή μας πήγε παντού και ακόμη μας πηγαίνει.

update

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος. Να ευχηθώ καλή αρχή στον αδερφό μου και στον ξάδερφο μου. Όλα καλά να τους πάνε και με υγεία. Χαιρετισμούς στον θείο μου τον Τάσο. Ευχαριστώ τον Παύλο για το δώρο του, χαμένε.

Η ημέρα ξεκινάει και όλα πάνε καλά. Η ΖΩΗ πάει όπως σε πάει και όπως την πας. Το miata μου είναι μέσα στην κουτσουλιά και αύριο έχει μπανάκι απ’ότι δείχνουν τα καιρικά δεδομένα. Έχω καιρό να δω τον Στράτο και έμαθα ότι έχει γίνει cunning linguist που λένε οι εγγλέζοι. Φιλιά πολλά σε όλους και αύριο ακόμη καλύτερα.

Ένας καλός φίλος από την Σερβία

Sasha is a very good friend from Serbia. He came yesterday with his wife after looting all the superstores and taking everything he could in his audi. He tried to take my mazda but in vain.

Although he promised that when i will go to Belgrade one more time, he will get me acquainted with the tall women who drink water from the Sava river. (Thats why all Serb women are so tall in Belgrade). Back in 2006 in the legendary roadtrip he was the last stop. You know drinks in floating bars on the Danube, penthouse parties and tall women…

Sasha, his wife and Stratos

Έγραψε Ευστράτιος

γέλιο!!!! Ξέρει το παιδί που να αράξει…. Marlon BrandoΤην Κυριακή με όλους του συγγενείς του δώσαμε το όνομα. Ο μικρός ήταν πολύ cool.  Η νονά ακόμη πιο cool, και όλοι οι άλλοι απλά ζεσταινόμασταν. Δεν έκλαψε δεν δάκρυσε και πιστεύω ότι το χάρηκε. Είναι κοινωνικό παιδί ο ανιψιός ρε φίλε. Πώς να το κάνουμε; Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα παρατεθεί όταν και άμα φιλοτιμιθούν οι γονείς. Αυτάαααα….. Άντε να μας ζήσεις Στράτο, και χρόνια πολλά.